BAŞKAN BÜYÜKAKIN, İL BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Parti Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve Hür Dava Partisi Kocaeli İl Başkanı İbrahim Yolcu ile yönetimlerine iadeyi ziyaretlerde bulundu. Görüşmelerde Kurban Bayramlarını tebrik eden Başkan Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl yönetimine gerçekleştirdiği ziyarette, “Milletin partisi, birliğin adresi olan teşkilatımızla şehrimizi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf ederken, Milliyetçi Hareket Partisine yaptığı ziyarette de “Cumhur ittifakı olarak ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz için azimle ve inançla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SICAK KARŞILAMALAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil ve yönetimine de teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Çok değerli teşkilat mensuplarına iade-i ziyarette bulunduk. Her zaman ki gibi birlik, dirlik ve kardeşlik içinde aydınlık yarınlarımıza yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’ya gerçekleştirdiği ziyarette, “Sıcak karşılama için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” vurgusu yaptı.
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve Hür Dava Partisi Kocaeli İl Başkanı İbrahim Yolcu ve yönetimine de sıcak karşılamaları için teşekkür eden Başkan Büyükakın, yapacakları çalışmalarda kendilerine kolaylıklar diledi. Birlikteliklerde görüş alışverişi de yapıldı.