ENVER YILDIRIM DİLOVASI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Enver Yıldırım şu açıklamayı yaptı Sevgili Dilovası Halkı ve Değerli Takipçilerim,

Bugün itibarıyla, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Dilovası Belediye Başkanlığı için Ak Parti'ye aday adaylığımı sunmuş bulunmaktayım. Hayatımın en anlamlı kararlarından birini, en değerli varlıklarım; ailemle birlikte vermiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Dilovası'nın, büyük bir aile olarak hep birlikte inşa edeceğimiz parlak geleceğine katkıda bulunacak projelerimi hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum.

Dilovası bizim için sadece bir şehir değil, büyüdüğüm ve çocuklarımın geleceğe adım attığı büyük bir aile. Bu büyük aileye hizmet etmek, her bir ferdimizin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir çevrede yaşamasını sağlamak benim için bir onurdur. Temiz hava, temiz çevre ve kaliteli bir belediyecilik hizmetiyle, Dilovası'nın her bir bireyinin kendisini en iyi şekilde geliştirebileceği ortamı oluşturmak en büyük hedefimdir.

Bu süreçte, diğer tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte, dostane bir seçim atmosferi içinde çalışmayı diliyor; Dilovası için en hayırlı sonuçların elde edilmesini gönülden temenni ediyorum.

İnşallah, birlikte daha temiz, şeffaf ve adil yarınlar için, Dilovası'nın büyük ailesi olarak hareket etme zamanı.

Her birinizin desteği ile birlikte daha güçlüyüz.

Saygılarımla,

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı 

Enver Yıldırım