HATİCE ÖZTÜRK'E ANLAMLI KUTLAMA

Grup bünyesindeki çalışanlarla kurduğu abla-kardeş yakınlığıyla personellerin büyük saygısını ve sevgisini kazanan Hatice Öztürk'ün oldukça duygulandığı kutlama, DDC Makina yönetim katında gerçekleşti. Patronları Öztürk'ün bugün doğum günü olduğunu öğrenen kadın çalışanlar, toplantı odasına davet ettikleri Hatice Öztürk'e unutamayacağı bir gün yaşattılar. Kendini bir anda çiçekler, maytaplar ve şarkılarla içinde bulan Öztürk, bir süre şaşkınlığını üzerinden atamadı.
ÖZTÜRK'ÜN GÖZLERİ YAŞARDI
Özel tasarlanan iki yaş pastanın kesildiği kutlamada mutluluğunu gizleyemeyen başarılı iş kadını , DDC Grup Başkanvekili ve Genel Müdürü Hatice Öztürk , kadın çalışanlara tek tek teşekkür etti. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'le birlikte yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu kutlamada, kadın çalışanlarına hitap eden Hatice Öztürk , '' Sizleri ayrı ayrı çok seviyorum. Hepiniz benim için kıymetlisiniz. Sizlerle yol yürümekten mutluyum. Çok sağlam bir ekibe sahip olmanın haklı gururunu yaşatıyorsunuz bana. Bugün çok anlamlı bir gün oldu. Sizlere hiç bir zaman işveren değil , bir aile ferdi yakınlığında oldum, sizlerde bunu yaşıyorsunuz . İnce düşünceniz ve çiçekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Zaten hepiniz bir çiçeksiniz. '' şeklinde konuştu.
ÖZEL GÜNE ÖZEL NOT
Diğer yandan DDC kadınlarının hazırladığı buketler üzerindeki not ise dikkat çekti. Kadın çalışanlar, Hatice Öztürk'ün doğum gününü şu sözlerle kutladılar ; '' Liderliğiniz, tutkunuz ve başarılarınız her gün sizi daha iyi yerlere taşısın. Sevdiklerinizle nice güzel seneleriniz olsun. Doğum gününüz kutlu olsun.''