TALUS: “CUMHURBAŞKANIMIZIN TEŞEKKÜRÜNE MAZHAR OLMAK BİZİM İÇİN ONURDUR”

ERDOĞAN’DAN KOCAELİ’YE AÇIK TEŞEKKÜR
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü Kocaeli’deydi. Gün boyu katıldığı etkinlikler ve açılış bayramında çok önemli mesajlar veren Erdoğan, 14-28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti ve kendisine verilen desteğin açık ara birinci olduğunu ve bu nedenle tüm Kocaeli’ye teşekkür ettiğini belirtti.
KOCAELİ’DEN ÖVGÜYLE SÖZ ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Körfezi’nde gerçekleştirdiği dip çamur temizliği başta olmak üzere, bitirdiği ve devam eden projelerinden de övgüyle söz ettiğine dikkat çeken AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızı bir kez daha şehrimizde başarıyla ağırlamamın mutluluğunu yaşıyoruz. Günlük yaşamı aksatmadan, müthiş bir katılımla 12.Açılış Bayramımızı tamamladık”.
İMAM HATİP MEZUNLARI KURULTAYI
“Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 21.İmam Hatipliler Kurutltayı ile başlayan programlar manevi yönden de birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiren türden oldu. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, AK Parti döneminde yapılan en önemli devrim, bir zamanlar başörtüsü nedeniyle gençlerimizin üniversitelere alınması, kadınların kamusal alana sokulması önündeki engelleri kaldırmaktı.”
TALUS: “ASLA UNUTMAYACAĞIZ”
“Bu ayrımcılığı, ötekileştirmeyi yaşamayana anlatmak elbette zor. Ancak yeniden aynı zorbalıkların yaşanmaması için bizler gece-gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Helalleşme adı altında günah çıkarmaya çalışanların, seçim bittikten sonra nasıl çirkinleştiğini, bu insanlarımızın seçimine ve fikrine en ufak saygısı olmadığını asla unutmayacağız.”
“GEVŞEME VE ATALET YOK”
“İstediğini alamayınca hem Cumhurbaşkanımıza hem de kendisine oy verenlere hakaret edenlerin toplantılarda onur konuğu yapıldığını hep hatırlayacağız. En ufak bir gevşemede, atalette aynı senaryoları hayata geçirme planları kuranlara karşı daima uyanık ve hazır olacağız. Cumhurbaşkanımız geçmişte bu sakıncalı fikirleri savunanların, güç aldıkları vesayet odaklarına verdiği mesajı da çarpıtmaya kalkıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri üzerinden siyaset devşirmeye kalkıyor. Oysa mesajın kime ve nereye olduğu çok açık ve nettir.”
“TSK’YI SAVUNMAK SİZE Mİ KALDI?”
“Türk Silahlı Kuvvetleri’ni gerçekten düşünenler, üzerine titreyenler; terör örgütüne açıktan destek veren siyasilerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edenlerle kol kola geziyor. Seçimde gizli ortaklıklar yapıp, seçim bittikten sonra birbirini kutluyor. Bu yapının siyasi kolu DEM’in eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret ediyor, kurultaylarında kürsüye çıkan herkes kendisine selam gönderiyor. Bu samimiyetsiz tutum ortadayken, ülkemizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimizi savunmak size mi kaldı?”
TOPLAM YATIRIM 350 MİLYAR TL
“Cumhurbaşkanımız kendisini ülkesine ve milletine adamış şekilde bu uğurda ömrünü vakfetmeye devam ediyor. Son açılış bayramında şehrimize yapılan yatırım ve hizmetlerin toplam maliyetinin güncel değeri 350 milyar TL’yi bulduğu bizzat Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. Son açılış bayramımızda açılan 149 eser ve hizmetin değeri 9 milyar TL’nin üzerinde. Bütün bunlar milletimizin rahatı, konforu ve ihtiyaçları için yapıldı”.
“İZMİR-İZMİT KARŞILAŞTIRMASI”
“Üç yüz yatak kapasiteli, 39 yoğun bakımı, 9 ameliyathansi olan Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanemiz, Şehir Hastanesi ile birlikte son dönemde sağlık alanında çok büyük ihtiyaçları karşılamış oldu. Bu iki dev tesis, sağlıkta gücümüze güç kattı. Kartepe Teleferik Hattı, çevre dostu yeni otobüsler, millet bahçeleri, yollar bu açılış bayramı ile resmen hizmete alındı. Cumhurbaşkanımız İzmir Körfezi’ndeki kirliliğe karşı İzmit Körfezi’nde gerçekleşen dip temizliğini örnek gösterdi”.
“LAF ÜSTÜNE LAF DEĞİL, TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYACAĞIZ”
“Cumhurbaşkanımızın teveccühüne, takdirine, teşekkürüne her anlamda mazhar olmak bizler için onur kaynağı oldu. Bu güzel birlikteliğe emek veren, katılımıyla güç veren tüm hemşehrilerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bizler laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyarak milletimize hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. İçi boş söylemlerle gündemi doldurmak yerine, icraatlarımızla, hizmetlerimizle konuşacağız. Bu vesile ile bir kez daha hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam”.