MİLLİ GÜREŞÇİMİZ NAZMİ KAHVECİLER DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA

Şampiyonada  Kocaeli'den milli takımı temsil edecek tek güreşçi olan Nazmi Kahveciler 100 kiloda 9 Ekim Çarşamba günü mindere çıkacak.  Dünya Güreş Federasyonu tarafından organize edilen 2024 Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası'na sıkı bir şekilde çalışan Kahveciler, hedefinin altın madalyayı ülkemize getirmek olduğunu belirterek şampiyona hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Veteranlar Güreş Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmenin büyük bir onur ve gururunu yaşıyorum. Şampiyonada şanlı Türk bayrağımızı dalgalandırmak, İstiklal Marşımızı okutmak ve aziz Türk Milletimize gurur yaşatmak için çok çalıştım. İnşallah birincilik kürsüsüne çıkıp altın madalyayı kazanacağıma inanıyorum. Çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sağlayan Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü'ye ve ekibine çok teşekkür ediyor, Kocaeli'den şampiyonaya katılan tek güreşçi olarak hemşehrilerimizin ve tüm aziz milletimizin dualarını bekliyorum."

Nazmi Kahveciler, daha önce Arnavutluk’ta şampiyon, Bosna Hersek’te ikinci, geçen sene Yunanistan’da ise üçüncülük dereceleri yapmıştı.