9 YAŞINDA HAYATINI KAYBEDEN EKİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Derince Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lokman Karaaslan ile Sultan Karaaslan çiftinin 2 evladından biri olan Çenesuyu İlkokulu'nda bu yıl 3.sınıfa başlayacağı öğrenilen Ekin Zühre Karaaslan(9)'nın Derince Merkez Camiinde ki cenaze namazına: AK PARTİ KOCAELİ Milletvekili ve TBMM İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi. Cuma namazını müteakip alınan helallik kılınan cenaze namazı sonrası minik Ekin Zühre, Şehitlik Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Olay, önceki akşam Derince Yenikent Mahallesi’nde meydana geldi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden Derince Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lokman Karaaslan’ın 9 yaşındaki kızı Ekin Karaaslan iddialara göre, hamakta sallanırken hamak ipinin boynuna dolanıp nefessiz kaldı ve kalbi durdu. Ailesi tarafından baygın halde bulunan küçük Ekin, hemen ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Ekin Karaaslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.