KÖRFEZ GENÇLERBİRLİĞİ VOLEYBOL TAKIMI LİGE HAZIR

Yaklaşan lig maçları öncesi hazırlık yapan takımlar kendi aralarında yaptıkları özel maçlarla da takımlarının son kontrollerini yaparken bir taraftan da eksikliklerini görmek için fırsat elde ediyorlar.

DOSTLUK MAÇIYLA HAZIRLANDILAR

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “yeni sezon öncesi yıldız kız voleybol takımımızın son durumunu görmek ve takım içerisindeki birlik ve beraberliği güçlendirmek için hazırlık maçları yapıyoruz. Bu kapsamda ilimizin diğer güzide spor kulüpleri ile özel maçlar yapmak bütün takımlarımız için çok iyi oluyor.

BÜYÜK FIRSAT DOĞDU

Teknik ekipler takımlarımızın son durumunu görüp eksiklerimizi tamamlamak için büyük fırsat oluyor. Ayrıca bu maçlarda takımlar motivasyon sağlayarak mental anlamda da hazırlanmış oluyorlar. Diğer taraftan hem kulüpler, hem de sporcular arasında dostluklar kuruluyor. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlarla iyi durumda olduğumuzu gördük. Mücadeleleri nedeniyle bütün takımlarımızı, sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz” denildi.