İYİ PARTİ KARAMÜRSEL’E RAFET KURBAN ATANDI

YETKİ BELGESİNİ TAKDİM ETTİ

İYİ Pari Kocaeli'de İl Başkanı Kamil Şirin, ilçe başkanlarını belirlemeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İYİ Parti  İlçe Başkanı ataması yapıldı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı sosyal  medya hesabından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “İYİ Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn. Av. M. Kamil Şirin, Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine atanan kıymetli yol arkadaşımız Sn. Rafet Kurban’a il binamızda yetki belgesini takdim etti.
İlçe Başkanımız Sn. Rafet Kurban, İYİ Parti’nin Karamürsel’deki hedeflerine ulaşmasında önemli bir liderlik üstlenecek. Kendisinin deneyimi ve vizyonu ile partimizin yerel düzeydeki etkisini artıracağına inanıyoruz.

YÖNETİMİNİ OLUŞTURACAK

Karamürsel, partimizin güçlü bir şekilde temsil edildiği bir ilçe olacak ve halkımızın beklentilerine yanıt verecek projelerle ilerleyeceğiz. Yeni  dönemde, tüm teşkilatımızla birlikte daha fazla çalışarak, hem yerel sorunlara çözüm bulacak hem de partimizi daha da güçlendirecek adımlar atacağız. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. İlçemizde en kısa sürede yönetimini oluşturarak çalışmalara başlayacaktır.”