NUH
NUH YENİ

KÖRFEZ’İN ULAŞIM AĞLARI YENİLENİYOR

GÜNDEM 28.01.2025 - 10:36, Güncelleme: 28.01.2025 - 10:36
 

KÖRFEZ’İN ULAŞIM AĞLARI YENİLENİYOR

Körfez Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını yeni yol ve kavşaklarda daha konforlu hale getirmek için çalışıyor.

Körfez Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını yeni yol ve kavşaklarda daha konforlu hale getirmek için çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da ilçe genelinde kavşak ve yeni yol açma çalışmaları devam ederken, vatandaşların daha rahat kullanımı için kaldırımlar yenileniyor.   ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇTİ Başkan Şener Söğüt de bu kapsamda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlçe genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte alanda incelemelerde bulunan Başkan Söğüt, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçenin ulaşım noktasında birçok sorununu çözdük.   YENİ PROJELER BAŞLADI Kaşkaldere projesi, İMES Bağlantı Yolu projesi gerçekten ilçemiz için önemli projeydi. Bunlar tamamlanırken trafik akışını rahatlatacak projeleri de hayata geçirmek için çalışma başlattık. Yeni kavşaklar ve bağlantı yolları ile bunları gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Körfez Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını yeni yol ve kavşaklarda daha konforlu hale getirmek için çalışıyor.

Körfez Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını yeni yol ve kavşaklarda daha konforlu hale getirmek için çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da ilçe genelinde kavşak ve yeni yol açma çalışmaları devam ederken, vatandaşların daha rahat kullanımı için kaldırımlar yenileniyor.

 

ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇTİ

Başkan Şener Söğüt de bu kapsamda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlçe genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte alanda incelemelerde bulunan Başkan Söğüt, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçenin ulaşım noktasında birçok sorununu çözdük.

 

YENİ PROJELER BAŞLADI

Kaşkaldere projesi, İMES Bağlantı Yolu projesi gerçekten ilçemiz için önemli projeydi. Bunlar tamamlanırken trafik akışını rahatlatacak projeleri de hayata geçirmek için çalışma başlattık. Yeni kavşaklar ve bağlantı yolları ile bunları gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelisabah.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.